SanHe Great Wall Import And Export Trade Co.,Ltd.

8 Taun Pengalaman Manufaktur

babagan awake dhewe

sugeng rawuh

Sanhe Great Wall Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd iki diadegaké ing 2012.Perusahaan dumunung antarane Beijing lan Tianjin, bab 40 kilometer adoh saka Airport Beijing.Posisi geografis unik, lokasi luwih unggul lan transportasi trep. Kita minangka pemasok profesional macem-macem produk Plastik lan Karet. Kita duwe hak ngekspor barang lan duwe pengalaman pangembangan lan produksi 8 taun.Diekspor menyang luwih saka 10 negara, kayata Inggris, Swedia, Prancis, Polandia, Rusia, Amerika, Brasil, Chili, Uruguay, Australia, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, Thailand, India lan sapiturute.

 

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

opah
  • Sertifikat CNAS
  • Eurofinscertificate