SanHe Great Wall Impor Lan Ekspor Trade Co., Ltd.

Pengalaman Manufaktur 8 Taun
  • About_us

babagan kita

sugeng rawuh

Sanhe Great Wall Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd didegaké ing 2012. Perusahaan kasebut dununge ing antarane Beijing lan Tianjin, udakara 40 kilometer saka Bandara Beijing. Posisi geografis unik, lokasine luwih unggul lan transportasi trep. Kita minangka pemasok profesional macem-macem produk Plastik lan Karet. Kita duwe hak ngekspor barang lan duwe 8 taun pengembangan lan pengalaman produksi. Diekspor menyang luwih saka 10 negara, kayata Inggris, Swedia, Prancis, Polandia, Rusia, Amerika, Brasil, Chili, Uruguay, Australia, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, Thailand, India lan liya-liyane.

 

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • CNAS certificate
  • Eurofinscertificate